Test de velocitat

Mesura la velocitat de la teva connexió d'Internet

Passos per realitzar el test de velocitat amb garanties

En el nostre test de velocitat podràs saber a quina velocitat navegues per Internet amb la teva connexió de fibra o d'ADSL, al teu wifi o en la teva línia mòbil (3G, 4G o 5G).

1.
Tanca programes o apps
Si tens obert algun programa que utilitzi Internet (com un programa de descàrrega) o bé una app que estigui fent servir dades, el resultat del teu test de velocitat no serà real. Tanca tot el que estiguis utilitzant.
2.
Connecta’t només tu
Tingues en compte que la velocitat d'Internet es reparteix entre els dispositius que estiguin connectats. El millor és fer el test de velocitat només amb un dispositiu connectat a Internet.
3.
Connecta't al router per cable
Si pots, connecta't al router per cable Ethernet. Recorda que per wifi sempre es perd velocitat ja que hi ha factors externs que afecten el senyal. Per cable, podràs veure quina velocitat arriba a casa teva.
4.
Wifi o Internet mòbil
Per wifi, la velocitat dependrà de la distància al router o dels elements que afectin el senyal (altres xarxes wifi, miralls, prestatgeries metàl·liques…). En el cas d’Internet mòbil, la velocitat pot variar segons la gent connectada a l'antena de la teva zona.
5.
Toca “Comença”
Prem el botó “Comença” per iniciar el test. Veuràs la teva IP i el nom del teu operador d'Internet. I, a continuació, tindràs la mesura de la velocitat de descàrrega i de pujada de la teva connexió d'Internet.

Preguntes freqüents

Els packs bàsics de Virgin telco

Si necessites més velocitat en la teva connexió d’Internet, pots contractar 1 Gb per 6 €/mes més.
Pots personalitzar la teva tarifa de fibra com vulguis.

Tarifas móviles baratas y con muchos gigas

Si solo necesitas móvil pero quieres conectarte a Internet o mirar tus Apps favoritas sin miedo a quedarte sin datos o dejarte un pastizal, mira nuestras tarifas de sólo móvil.

A Virgin telco, tu tries el que contractes

Si no vols fix, per què pagar-lo? En el nostre configurador, selecciones només el que necessites i t'estalvies la resta. Oblida't dels packs amb serveis que no t'interessen.
Vull triar

Com millorar el senyal wifi?

La majoria dels usuaris ens connectem a Internet per wifi. El problema del wifi és que, com més lluny estàs de l’encaminador, menys velocitat d’Internet t’arriba. A més, en cas que entre el teu dispositiu i l’encaminador hi hagi parets, parets enrajolades, armaris i elements metàl·lics, s’afebleix molt el senyal wifi.

Et recomanem els trucs següents per millorar el senyal wifi de casa teva:

 • 1. Col·loca l’encaminador en un lloc central del teu pis o d’on connectar-te al mòbil, l’ordinador o la tele.
 • 2. Situa l’encaminador en un lloc elevat. Això ajuda a fer que el senyal wifi arribi millor.
 • 3. Mai no posis l’encaminador a dins d'un armari o en una prestatgeria metàl·lica.
 • 4. Hi ha uns altres materials que provoquen problemes. A més de les superfícies metàl·liques, són la fusta o el vidre, ja que són elements que bloquegen el senyal. És molt important evitar col·locar-lo al costat de miralls, ja que poden fer rebotar el senyal.
 • 5. Hi pot haver problemes si el col·loques a prop d’altres elements que emetin ones electromagnètiques, com ara telèfons sense fils, alguns aparells de vídeo i àudio o fins i tot els microones.
 • 6. Utilitza les diferents freqüències de wifi:
  • a. 2,4 Ghz: és una banda adequada quan ets molt lluny de l’encaminador. T’arriba menys velocitat, està més saturada, però l’abast del wifi és més alt.
  • b. 5 Ghz: és una banda adequada si ets a prop de l’encaminador. Et permet velocitats de navegació per Internet molt més altes. Malauradament té un abast més limitat.
 • 7. Utilitza amplificadors wifi.

WiFi Mesh, el millor amplificador de xarxa wifi

Si tens un pis molt gran, si hi ha una gran saturació de xarxes wifi a la teva zona que estan afectant el teu senyal (ho pots comprovar si quan et connectes t’apareix un munt de noms de xarxes al teu voltant) o si tens molts mobles o elements que afectin el teu senyal wifi, et recomanem el nostre amplificador WiFi inteligente WiFi Mesh. Nosaltres en diem el quatre per quatre dels amplificadors wifi. És ideal per tenir cobertura wifi a tota la casa, perquè t’ofereix 4 vegades més velocitat i et dona 4 vegades més cobertura.

No ets client?

Truca'ns:

900 815 540

De dilluns a diumenge de 9.00 a 22.00.

Contacta amb nosaltres

També podem parlar pel whatsapp

747 474 747
De dilluns a divendres de 9.00 a 22.00.
Dissabtes de 9.00 a 14.00.

O contacta amb nosaltres a través de:

Atenció al client 900 840 280
Atenció des de l'estranger 688 688 225

De dilluns a divendres de 9.00 a 22.00.
Dissabtes de 9.00 a 14.00.
Servei tècnic: 24h/365.