Virgin telcoVirgin telco

Xiaomi Smart Pet Fountain, disseny i funcionalitat

La Xiaomi Smart Pet Fountain ha estat reconeguda amb el premi IF Design Award 2020.

Bona carta de presentació per a una font intel·ligent capaç d’oferir aigua corrent amb flux d’oxigen a la teva mascota les 24 hores del dia.

El consum d’aigua insuficient, bruta o de mala qualitat els afecta la salut. Per a la Xiaomi Smart Pet Fountain, el principal és cuidar-los.

Aquest abeurador amb tecnologia punta ha estat fabricat amb materials aptes per al contacte amb aliments i s’ha aplicat a fons amb la seva capacitat de filtratge: atrapa pèls, residus de clor i els ions nocius per a les mascotes petites.

Gran capacitat d’emmagatzematge

És capaç d’emmagatzemar fins a 2 litres d’aigua. Per si sorgeix algun imprevist o falla la connexió elèctrica, disposa d’una petita dosi de reserva emmagatzemada a la tapa.

Elevar aquesta tapa és tot el que necessites per afegir-hi aigua. Quan ho facis, s’apaga automàticament i torna al funcionament habitual quan detecta que l’has tornat a tancar.

Indicadors visuals i a través de l’app

Com saber si el nivell d’aigua és baix? La Xiaomi Smart Pet Fountain compta amb indicadors visuals lluminosos que t’avisen i proporcionen recordatoris puntuals de manteniment.

Per a més comoditat, pots descarregar-te l’app Mi Home i accedir des del teu telèfon mòbil a tota la informació en temps real.

Fàcil neteja i seguretat

La Xiaomi Smart Pet Fountain busca la teva comoditat i la de la teva mascota.

L’angle d’inclinació de 7° i la superfície àmplia li permeten beure de manera còmoda, mentre que les fulles de ventilador d’elevació magnètica et permeten desmuntar-la i netejar-la de manera senzilla.

A més, el filtre de disseny dividit i els circuits d’alimentació ocults i separats del circuit d’aigua eviten els molestos embussos de pèl.

Per descomptat, sense oblidar la seguretat. La Xiaomi Smart Pet Fountain incorpora solucions d’apagada intel·ligent, cables resistents a mossegades i estoreta antilliscant.

I tot això ho fa sense sorolls empipadors. La desviació de la font genera un flux suau i la bomba del compartiment superior minimitza la ressonància.

Paga-ho a terminis amb Virgin telco de manera molt senzilla

Quins avantatges té aquesta oferta?

Pots estrenar mòbil cada dos anys. Simplement abones una quota mensual reduïda durant 24 mesos i, passats els 2 anys, decideixes si et quedes el mòbil pagant la quota final, o el tornes a cost 0€.

Aquesta nova oferta de telèfons intel·ligents fa que desaparegui l’anterior de pagament a terminis?

El pagament a terminis continua disponible per als equips amb PVP igual o inferior a 145€ i per a l’equipament no mòbil. La resta de telèfons intel·ligents s’acullen a aquesta nova oferta.

Conèixer més sobre el pagament a terminis

Puc triar entre pagar un mateix equip en modalitat de 24 quotes mensuals més la quota final o només en 24 quotes mensuals encara que siguin d’import més elevat?

No és possible, ja que cada model té una única modalitat de pagament. Tots els terminals que oferim tindran una quota final el mes 25 excepte els de PVP igual o inferior a 145 € i l’equipament no mòbil.

Cal contractar un nou mòbil altre si vull tornar l’anterior el mes 25?

No és necessari. L’únic requisit és haver abonat les 24 quotes del mòbil anterior.

Aquesta oferta porta associada alguna permanència?

No, excepte ofertes exclusives i puntuals.

Puc emportar-me més d’un mòbil amb quota final per regalar-lo, per exemple?

Si, pots contractar més d’un mòbil amb aquest avantatge.

No ets client?

També podem parlar pel whatsapp

De dilluns a divendres de 9.00 a 22.00.
Dissabtes de 9.00 a 14.00.

Truca'ns de franc:

900 840 332

De dilluns a diumenge de 9.00 a 22.00.

Contacta amb nosaltres

També podem parlar pel whatsapp

747 474 747
De dilluns a divendres de 9.00 a 22.00.
Dissabtes de 9.00 a 14.00.

O contacta amb nosaltres a través de:

Atenció al client 900 840 280
Atenció des de l'estranger 688 688 225

De dilluns a divendres de 9.00 a 22.00.
Dissabtes de 9.00 a 14.00.
Servei tècnic: 24h/365.