Virgin telcoVirgin telco

Més autonomia per a un iPhone 13 amb supercámera

L'iPhone 13 està decidit a revolucionar el món de les càmeres i la imatge en els telèfons intel·ligents.

Una de les seves principals apostes són els nous filtres fotogràfics. Aquests que et permetran ajustar el color en cada zona de la imatge sense que se'n notin els efectes en el to de la pell. I no hi ha problema si t'agrada tenir múltiples versions, ja que l'iPhone 13 compta amb 256 GB d'emmagatzematge.

Ja veuràs com llueixen en la fantàstica pantalla OLED de l'iPhone 13. Amb brillantor, claredat, nitidesa, resistent a l'aigua i amb tecnologia Ceramic Shield que en multiplica la solidesa.

L'iPhone 13 incorpora també un sistema de càmera dual avançat de 12 MPX i, per al Face ID, una frontal TrueDepth amb reconeixement facial en 3D.

L'altra gran càmera és l'ultra gran angular, que aporta un 47 % de llum allà on més la necessitis.

D'altra banda, el mode cinematogràfic vol treure el director de cinema que portes a dins i et permetrà jugar amb els plans, les profunditats i els enfocaments quan facis algun enregistrament.

Perquè puguis aprofitar totes aquestes funcionalitats, l'iPhone 13 estrena el sistema operatiu iOS 15 i compta amb el processador A15 Bionic. Pura potència que, a més, permet augmentar fins a 2,5 hores la durada de la bateria.

Paga-ho a terminis amb Virgin telco de manera molt senzilla

Com funciona el pagament a terminis de Virgin telco?

És molt fàcil. Tries el mòbil o dispositiu que més t’interessi, te l’enviem i, a partir d’aquí, anirem descomptant la quota corresponent en el teu rebut mensual de Virgin telco. Sense interessos i sense cap despesa extra.

Per què cal ser client de Virgin telco per poder tenir un terminal a terminis?

Nosaltres no som una botiga en línia de terminals. Som un operador que dona servei de fibra, mòbil, fix i televisió. Com que molts clients ens demanen un terminal, creiem que és important centrar-nos en les seves necessitats. Per aquesta raó el pagament a terminis de terminals és exclusiu de clients de Virgin telco amb línia mòbil des de fa dos mesos. Si no n’ets client, passa’t a Virgin telco. A partir d’aquí, ja et podríem oferir un telèfon intel·ligent, una tauleta o un televisor per ben poc al mes.

Conèixer més sobre el pagament a terminis

L’enviament del terminal té algun cost?

No. Te l’enviem sense cap cost. I on tu ens diguis, per si prefereixes rebre’l a la feina perquè saps que no seràs a casa, per exemple.

Estic pagant un terminal a terminis i en vull agafar un altre abans que hagin transcorregut 24 mesos. Ho puc fer?

Si necessites un altre mòbil o t’has enamorat del més nou que tenim al catàleg, pots agafar un altre terminal. Tens dues opcions:

  1. Pagar les dues quotes amb la teva factura mensual (la del nou i la de l'anterior durant els mesos que et quedin).
  2. Liquidar en la teva factura de Virgin telco en un únic pagament les quotes pendents del primer terminal. I pagaràs el nou mòbil a terminis, sempre sense interessos ni càrrecs extra.

Puc pagar el terminal en un únic termini?

Naturalment. Creiem que és més fàcil i còmode pagar el terminal a terminis, ja que no hi apliquem cap interès. De tota manera, si prefereixes pagar-ho en una única quota, pots fer-ho.

No ets client?

També podem parlar pel whatsapp

De dilluns a divendres de 9.00 a 22.00.
Dissabtes de 9.00 a 14.00.

Truca'ns de franc:

900 840 332

De dilluns a diumenge de 9.00 a 22.00.

Contacta amb nosaltres

També podem parlar pel whatsapp

688 722 400
De dilluns a divendres de 8.00 a 22.00.
Dissabtes de 9.00 a 14.00.

O contacta amb nosaltres a través de:

Atenció al client 900 840 280
Atenció des de l'estranger 688 688 225

De dilluns a divendres de 8.00 a 22.00.
Dissabtes de 9.00 a 14.00.
Servei tècnic: 24h/365.