Quina xarxa utilitza Virgin Telco?

Et preguntes quina xarxa utilitza Virgin telco? T’ho expliquem tot sobre la xarxa que utilitzem per oferir-te els nostres serveis de fibra, mòbil i fix.
Quina xarxa utilitza Virgin Telco?

Si estàs pensant a contractar els teus serveis de fibra i mòbil amb Virgin telco, una de les qüestions que més et poden interessar és quina xarxa s’utilitza a Virgin telco. Per a nosaltres, no únicament és important que coneguis el preu de les nostres tarifes i oferir-te un bon servei. També és fonamental que sàpigues quina és la cobertura que utilitza Virgin telco.

En aquesta pàgina t’informem detalladament de la nostra xarxa de fibra i de la nostra xarxa de mòbil.

La xarxa de Virgin telco està disponible en l’àmbit nacional

El primer que has de saber és que la xarxa de Virgin telco està disponible a totes les comunitats autònomes d’Espanya.

La nostra cobertura mòbil arriba a tot el territori i podràs viatjar per tot el món i estar sempre connectat gràcies als acords que tenim amb els principals operadors d’altres països. I, pel que fa a la xarxa de fibra, arribem a milions de cases i empreses de tot el país.

Aquesta és la xarxa de Virgin telco en fibra

Perquè vegis la cobertura i el desplegament de la xarxa de fibra que utilitzem a Virgin telco, podem donar servei a més de 24 milions de cases i negocis. No és poca cosa.

Comptem amb xarxa pròpia de fibra òptica, i també amb acords amb els principals operadors nacionals (Orange, Movistar, Adamo…) per tal de poder oferir-te els nostres serveis en la major part del territori nacional.

La xarxa que utilitza Virgin telco és de fibra òptica, de manera que sempre comptaràs amb una velocitat simètrica. És a dir, que si contractes 300 megues, seran 300 megues de descàrrega (per descarregar-te les fotos, veure sèries a Netflix...) i 300 megues de pujada (per enviar les teves fotos, pujar arxius, carregar vídeos a YouTube…). I això ens permet donar-te també connexions de 600 megues o d’1 Gb de velocitat.

La nostra xarxa de Virgin telco en mòbil

Finalment, ens queda parlar-te sobre la nostra xarxa mòbil. Et sorprendrà saber que no disposem únicament d'una xarxa mòbil, sinó de tres. És a dir, que, quan contractis la teva tarifa amb Virgin telco, tindràs triple cobertura mòbil.

En primer lloc, utilitzem la nostra xarxa mòbil, també amb cobertura a escala nacional, amb la qual pots trucar i navegar a alta velocitat. En cas que no tinguem antenes pròpies, fem servir la xarxa mòbil d’Orange. Però, per acabar d’estar ben contents, també disposem de la cobertura de Movistar.

Com pots comprovar, cap altre operador compta amb una xarxa ni amb una cobertura com la que tenim a Virgin telco.

Si encara no ens has provat, t’animem a fer un cop d’ull a les nostres tarifes de només mòbil o de fibra i mòbil. Intentem ser propers i donar-te la millor atenció al client, i responem els teus dubtes o consultes fins i tot per WhatsApp.

No ets client?

També podem parlar pel whatsapp

De dilluns a divendres de 9.00 a 22.00.
Dissabtes de 9.00 a 14.00.

Truca'ns de franc:

900 815 540

De dilluns a diumenge de 9.00 a 22.00.

Contacta amb nosaltres

També podem parlar pel whatsapp

747 474 747
De dilluns a divendres de 9.00 a 22.00.
Dissabtes de 9.00 a 14.00.

O contacta amb nosaltres a través de:

Atenció al client 900 840 280
Atenció des de l'estranger 688 688 225

De dilluns a divendres de 9.00 a 22.00.
Dissabtes de 9.00 a 14.00.
Servei tècnic: 24h/365.