Només mòbil

Tarifa mòbil 30 gigues
i trucades il·limitades

Si consumeixes tots els gigues de la teva tarifa, l'única cosa que passarà és que navegaràs més a poc a poc. No hi haurà cap recàrrec. I si vols seguir navegant a alta velocitat, sempre pots contractar un bo extra de gigues a través de l'app. Tu decideixes.

Recorda: amb totes les tarifes tens trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals. Fins i tot en itinerància dins de la Unió Europea, parlaràs i navegaràs sense cap cost addicional.

En què consisteix?

Si un mes no has fet servir tots els teus gigues, te’ls afegirem als teus gigues del mes següent. Així, no els perdràs :)

Primer gastaràs els GB del mes passat i després els altres. Així, si te’n tornen a sobrar, els podràs utilitzar el proper mes.

Acumula els gigues que no gastes

Que un mes no has fet servir tots els teus gigues? Cap problema. A Virgin telco et guardem les dades d’Internet mòbil que no utilitzes. Les acumules per al mes següent, de manera que tot són avantatges.

Imagina que un mes fas servir 20 GB de la teva tarifa mòbil. Doncs sumem els 5 GB que no has fet servir a la teva tarifa del mes següent, de manera que tindries 30 GB en total. Primer gastes els gigues que has acumulat i després la resta. I a continuar acumulant gigues

Amb trucades il·limitades a mòbils i fixos

Hi ha algunes companyies mòbils que et fan triar entre moltes dades o bé trucades il·limitades. A Virgin telco ho fem a l’inrevés: oferim trucades il·limitades en totes les nostres línies mòbils.

No hi ha cap límit pel que fa al nombre de destinacions. Podràs trucar a tots els números mòbils i fixos d’Espanya tantes vegades com vulguis. I sense que la teva factura tregui fum.

Enviament gratis de la SIM

L’enviament de la targeta SIM té cost? No. Te l’enviem a casa de manera gratuïta. Estalvies des del primer dia amb una tarifa bona i barata, sense lletra petita i amb grans prestacions.

Mòbil sense permanència

En les nostres tarifes de mòbil tampoc no t’obliguem a quedar-te un mínim de temps. Quan ens contractes, no tens permanència. Estem convençuts que el nostre servei mòbil és bo i econòmic. Si pagues poc i estàs content, segur que t’hi quedes.

Aquestes són las tevas tarifas si l'únic que vols és parlar i navegar amb el teu mòbil.

Per què t’ho hauries de creure?
Perquè t’estalviaràs molts diners.
No has vist mai un servei així a aquest preu (no dissimulis).
Perquè seràs lliure per anar-te’n
Te’n podràs anar quan vulguis si hi ha alguna cosa que no et convenç. És el tracte.
Perquè t’emportes de franc la targeta SIM
De fet, te l'enviem a casa sense que tu moguis un dit.

Tenim principis

Deixem resoltes les tres preguntes del milió:

No ets client?

Truca'ns:

900 815 540

De dilluns a diumenge de 9.00 a 22.00.

Contacta amb nosaltres

També podem parlar pel whatsapp

747 474 747
De dilluns a divendres de 9.00 a 22.00.
Dissabtes de 9.00 a 14.00.

O contacta amb nosaltres a través de:

Atenció al client 900 840 280
Atenció des de l'estranger 688 688 225

De dilluns a divendres de 9.00 a 22.00.
Dissabtes de 9.00 a 14.00.
Servei tècnic: 24h/365.