Només mòbil

Tarifa mòbil 15 gigues
i trucades il·limitades

Si busques una tarifa mòbil barata i amb molts gigues per navegar a Internet, has trobat la tarifa ideal. A Virgin telco t’’oferim una línia mòbil amb 15 gigues de dades per només 9 € al mes. I sense cap mena de lletra petita. Te’n donem un preu final, amb IVA inclòs i sense cap mena de permanència.

Per menys de 10 € t’emportes una supertarifa de mòbil. Uns altres et donaran 5 gigues o 10 gigues, però en el nostre cas et donem 15 GB perquè ja hem millorat la tarifa sense apujar-ne el preu. Tindràs dades i més dades per entrar a les xarxes socials, mirar vídeos al Youtube, enviar correus o consultar qualsevol tipus d’informació.

Si consumeixes tots els gigues de la teva tarifa, l'única cosa que passarà és que navegaràs més a poc a poc. No hi haurà cap recàrrec. I si vols seguir navegant a alta velocitat, sempre pots contractar un bo extra de gigues a través de l'app. Tu decideixes.

Recorda: amb totes les tarifes tens trucades il·limitades a fixos i mòbils nacionals. Fins i tot en itinerància dins de la Unió Europea, parlaràs i navegaràs sense cap cost addicional.

En què consisteix?

Si un mes no has fet servir tots els teus gigues, te’ls afegirem als teus gigues del mes següent. Així, no els perdràs :)

Primer gastaràs els GB del mes passat i després els altres. Així, si te’n tornen a sobrar, els podràs utilitzar el proper mes.

Amb gigues acumulables

A més, si un mes et sobren gigues, amb la nostra tarifa mòbil no els perds, sinó que te’ls guardem per al mes següent.

I els guardem pensant a beneficiar-te. Per exemple, si un mes has gastat 10 GB, els 5 GB que no has consumit són els primers que utilitzaràs a principis del mes següent. D’aquesta manera creiem que sempre et podran sobrar més gigues.

Trucades il·limitades

En totes les tarifes mòbils de Virgin telco t’’oferim trucades il·limitades a mòbils i fixos nacionals. No volem que estiguis pendent de la factura ni que vagis comptant els minuts per veure si t’arriben.

Podràs trucar des de la teva línia mòbil a totes les destinacions que vulguis dins d’Espanya per només 9 €/mes, una tarifa molt econòmica perquè no hagis de decidir-te entre tenir o bé molts gigues o bé trucades il·limitades. Amb Virgin telco ho tens tot en la teva tarifa mòbil.

SIM ambenviament gratuït i sense permanència

Un altre dels avantatges de contractar el mòbil amb Virgin telco és que t’’enviem gratuïtament la targeta SIM. Hi ha companyies que et cobren l’enviament. Nosaltres no.

A més, no et demanem cap mena de permanència: volem que ens provis, donar-te un bon servei i que hi estiguis a gust. Si ets un client content, segurament estaràs molt de temps amb nosaltres. Sense lligams, sense lletra petita i amb la garantia de Virgin telco

Aquestes són las tevas tarifas si l'únic que vols és parlar i navegar amb el teu mòbil.

Per què t’ho hauries de creure?
Perquè t’estalviaràs molts diners.
No has vist mai un servei així a aquest preu (no dissimulis).
Perquè seràs lliure per anar-te’n
Te’n podràs anar quan vulguis si hi ha alguna cosa que no et convenç. És el tracte.
Perquè t’emportes de franc la targeta SIM
De fet, te l'enviem a casa sense que tu moguis un dit.

Tenim principis

Deixem resoltes les tres preguntes del milió:

No ets client?

També podem parlar pel whatsapp

De dilluns a divendres de 9.00 a 22.00.
Dissabtes de 9.00 a 14.00.

Truca'ns de franc:

900 055 484

De dilluns a diumenge de 9.00 a 22.00.

Contacta amb nosaltres

També podem parlar pel whatsapp

688 722 400
De dilluns a divendres de 8.00 a 22.00.
Dissabtes de 9.00 a 14.00.

O contacta amb nosaltres a través de:

Atenció al client 900 840 280
Atenció des de l'estranger 688 688 225

De dilluns a divendres de 8.00 a 22.00.
Dissabtes de 9.00 a 14.00.
Servei tècnic: 24h/365.