l'essència
Torna

Els nostres principis

 • Respecte

  Tractem el client com una persona madura que sap què vol i què no necessita. Per això evitem forçar paquets de productes diferents. I igualment ens neguem a posar més cars els productes individuals per obligar els usuaris a contractar paquets.
 • Utilitat i estalvi

  Tenim els mateixos serveis que les grans, però n’eliminem els superficials per donar-te el millor preu. Portem més de 20 anys en el sector Telco en uns altres països. Oferim el rang complet de serveis que només tenen les grans marques. Però hem après a no gastar en coses superficials que encareixen els serveis sense aportar valor al client. Només així s'obté qualitat i preu.
 • Senzillesa

  Dissenyem els productes per posar les coses fàcils. L'app i la web et donen autonomia plena. Pots xatejar amb nosaltres o, si vols parlar personalment, des de l'app pots demanar-nos que et truquem. I no a l'inrevés, com fins ara.
 • Proximitat

  T'atenem des d'aquí. Els nostres centres d'atenció al client són a Espanya i parlen com tu, amb un llenguatge normal i amb el mateix significat de les paraules que tu faries servir. També contribuïm a crear riquesa i paguem els nostres impostos aquí.
 • Honestedat i confiança

  Evitem les lletres petites amb costos ocults, sorpreses negatives, factures amb serveis no contractats. I si algun dia ens equivoquem en alguna cosa, rectifiquem sense discutir i et compensem pel nostre error.
 • Talent

  Donem suport al desenvolupament de talent, tècnic, artístic, emprenedor. Sempre ho hem fet. Sabem que amb bones idees i la tenacitat per dur-les a terme les coses es transformen i podem fer la vida una mica millor per a tothom. Virgin telco vol transformar les comunicacions a Espanya perquè siguin millors, més honestes i més accessibles per a totes les persones.

No ets client?

Truca'ns:

900 815 540

De dilluns a diumenge de 9.00 a 22.00.

Contacta amb nosaltres

També podem parlar pel whatsapp

747 474 747
De dilluns a divendres de 9.00 a 22.00.
Dissabtes de 9.00 a 14.00.

O contacta amb nosaltres a través de:

Atenció al client 900 840 280
Atenció des de l'estranger 688 688 225

De dilluns a divendres de 9.00 a 22.00.
Dissabtes de 9.00 a 14.00.
Servei tècnic: 24h/365.